Eternal_8 Kızlar bebeleriniz bu haftada kaç ya da kaçtı? Doktor biraz iri dedi ama.. tombik mi olacak nedir bu kız😅 ben zaten aldım başımı gidiyorum 90 oldum😅 sizde durumlar nasıl
Emineelvin Eternal_8 😁😂Sen kendini beslemişsin canım. ilk hamilelikde Ben ekler fazla kilolu olmuyor bildiyim kadarıyla
gzdee11 Doktorum her gittiğimde iri bebek bekliyoruz diyor 🙈 32de 2200 gramdı, şu an 35 haftalığız 3150 gr olmuş minnak kızım 🤭😁 70le hamile kaldım şu an 90 kiloyum 🤭 Artık kiloyu kafama takmıyorum çünkü ne kadar dikkat etsem de kilo almayı durduramadım 😂
Eternal_8 Damlaserkan neyse bir süre sonra diyete sokarız kızları😛😅 çok değil gibi geliyor bana bu kilolar ya neden böyle diyor doktorlar
Eternal_8 Emineelvin e heralde besledim aç mı kalsaydım😅 biraz fazla beslemiş olabilirim o da tercih meselesi yapacak bir şey yok😅😛
Busramom07 Eternal_8 bende 33+4 de en son gitmiştim 3050 demişti şuan 35+4 üm bakalım 2 hafta sonraya randevu doktor belki yetişemez doğurursun da dedi
Gizem3514 30+4 te gittiğimizde bizim kızda 1651 di ben 79um 🙈 minnak olacak gibime geldi bizimki sizin kilolara bakınca 😄
Eternal_8 Gizem3514 sağlıklı olsun da, her şey kararında güzel bence🥰 merakımızdan paylaşıyoruz yoksa hepimizin tek istediği sağlıklı olmaları ☺️
Gizem3514 Eternal_8 Kesinlikle 👍🏻🥰 İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻