Sumeyyealts incim2306 spermler prostaglandin içerdiği ve bu da rahim ağzını uyardığı için açılmaya yardımcı oluyor bende korunmasız ilişki ve sonrasında sıcak duş aldım hep hastaneye vardığımda 5 cm açılmam vardı çok hızlı ilerledi ve oksitosin bir diğer doğum başlatan hormon bunun için de meme uçlarınızı sık sık sıktırıp masaj yapmanız uyarı vermeniz ben bunların faydasını gördüm tavsiyedir
Unzile31 Anasinincani ikinci bebek olayı sancı daha hafif olmuyor ama süre olarak daha kısa zamanda geliyor genelde bebek benim ilk kızım on saatte doğdu suni sancı ile ikinci kızım sancım siklasinca gittim 6 cm açıklıkla ve iki saat sonra doğdu genelde herkesten duyduğum bu yönde ikinci üçüncü gebelikler daha kısa sürede doğum gerçekleşiyor hatta eşim duruma sordu doğuma yetisirsinis demi diye sizin bu üçüncü hızlı gelirse yetisemem belki demişti 🤭
Anasinincani Unzile31 herkes bişey söylüyor ama her bebek bir olmadığı gibi her gebelik ve her doğum da bir olmuyor maalesef
Ozgeee36 Ceylan-dfne bende merak ettim çünkü bn hiç korunarak ilişkiye girmedim hamilelikte ve korunmadan ilişkiye girmenin ne gibi zararı olabilirki
Ceylan-dfne Ozgeee36 bende anlamadım ben hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren söylemesi ayıp hiç korunmadık neden son zamanlarda korunmasız ilişki deniyor sürekli çözemedim
Anasinincani Ozgeee36 riskli gebeliklerde korunarak ilişki öneriyorlar hatta ilk bir kaç ay ilişki yasaklayanlar bile var
Mjgnfdn Anasinincani merhaba.. bende şuan kızıma hamileyim 37+4 üz. Oğlumda suni sancı aldım hiç korkulacak bişiy yok.. allah korusun kakasını falan yapar 40 haftayıda geçmişsiniz.. kaç kg çıkıyor ölçümlerde
Anasinincani tgc_gzm2018 inanın ilk ikinci kız erkek olmasıyla alakası yok her annede kosullar aynı olmuyor
Anasinincani Bb95 ağrıdan ziyade afedersiniz ama büyük tuvaletini sanki yıllardır yapmamış gibisin ama dakikada yapman gerekiyormuş gibi biraz abes bı örnek oldu kusura bakmayin
Anasinincani Ceylan-dfne Allah razı olsun. Gebeliğim boyunca hiç korunmadik. Çok şükür riskli bı gebelik değildi o yüzden korunmaya gerek duymadik
Anasinincani erdmdml Allah razı olsun sağ olun. İçinize boşalması gerekiyor. Çünkü spermler rahmi actiracak hormonlar taşıyor
Papatya123_ 2 . Doğum yapanlara genel olarak sormak istiyorum da benim kızım 38 + 5 de geldi İkinci bebeğim erkek İnşAllah acaba erken mi oluyor veya daha geç haftada mı oluyor ( tabi bebekten bebeğe değişir sadece sizlerde nasıl oldu )
Anasinincani Papatya123_ bebekten bebeğe değişiyor benim ilki erkekti 40. Haftada geldi kızımda herkes kızlar erken gelir dedi ama kızım 40+4te geldi