Gmzgm Saimeozdogan7 bat 8 erken test yapsam mı diye düşünüyorum son bi kaç gündür kasık ağrım var bugün de bel ağrım var hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
babyshark__ Saimeozdogan7 Benim bat 2 mart dun sabah yaptim negatifti bakalim ne olucak 🙃 kimisi adetten 10 gun once yapiyor pozitifi goruyor bizde sans yok bu sefer strestende gecikicek
Ummu__Meryem Saimeozdogan7 bat 11bakalim bu ay denemedigim kur kalmadi)) Sogan kuru Hayit otu Aslan pencesi bekliyorum
Susamcan Saimeozdogan7 benimde 7mart ağrılar arada gelip gidiyor biraz iştah oldu sanırım canım bir şeyler istiyor bi tane test yaptım negatif beklemeye çalışıyorum testi boşuna harcamiyim diye 😂
babyshark__ Babby malesef negatif canim ama negatif diye olmucak diye biseyde yok beta hcg degerin daha dusuk olabilir 50 nin ustunde olunca testte cikiyor
Kubraakgn0 Babby Üzülme canım bende adetimden 3 gün çnce test yapmıştım negatifti 3 gün gecikince tekrar yaptım çok silik çizgi çıkmıştı adet olmadığın sürece hep bir umut vardır 🥰
babyshark__ Babby evet oyle oluyo oyle gormek istedigimiz için Allah nasip eder inşallah isteyen herkese
mrp2023 Saimeozdogan7 testim 1 tane o yüzden yapamıyorum :( predictor aldım iyiymiş bu, bat 10 ne zaman yapsam ki