Ece5454 Swan97 benim biri kimyasal biri kalp durmasıydı 4 genim heterezigot 4000 oksapar ve 100 coraspirin ile başladık. Sizin hangi genleriniz sıkıntılı. Doktor değiştirdim ben 30. Haftada dozu arttırdı 6000 vuruyorum şuan
Swan97 Ece5454 benim de birinin kalbi hiç atmadı diğerinin de kalbi durdu. İnsan çok korkuyor 🥺 sizde doz neden artırıldı kilo alınca mı artırılması gerek
Ece5454 Swan97 şöyle oldu doktor değiştirince genetik sonucuma baktı kiloma baktı bu doz sana az dedi öyle değiştirdi. Tam neye göre değiştirdi inan bilmiyorum. Ama siz günde 8000 alıyorsunuz sayılır yeterli gelir inşallah yine de o testi yaptırın
Swan97 Ece5454 inşallah yeterlidir bu ya yoksa kafayı yicem 🥺 evet hamileyim Allahıma şükürler olsun. İnşallah bu sefer ikimize de çocuklarımızı sağ salim doğurup büyütmek nasip olur 🤲🏻
Ece5454 Swan97 bende başlarda sizin gibi o kadar çok araştırdım ki kaç doktora sordum bi bilseniz 🥹 ne kadar oldu bebeğiniz şuan. İnşallah sağlıkla gelsinler
Swan97 Ece5454 şu an 18+6dayım. İnsan yıkılıyor çaresiz hissediyor bir daha olumsuzluk göstermesin Allahım 🥺 böbreklerimde protein kaçağı var onun için de korkuyorum bi de