GlyEylul beybim0 ya ben de yarın gidicem😊 elleri kolları belli değildi 9. Haftada gitmiştim . Heyecanlandım sen öyle yazınca 😊 ayyyy
hepoyleolurzaten__ beybim0 12 haftalığım 😂 bugün gittim görmeye ikiz benimkiler biri uyuyordu diğeri halay çekiyordu 😂 bı saniye sabit durmadı kızlarım olucak
Civciv0751 hepoyleolurzaten__ benim 9 haftalık geçen hafta gittiğimde baktılar ama daha çok küçük olduğu için göremedim kesin diyemem ama ikiz gibi gördüm net değil dedi iki hafta sonra tekrar gideceğim o zaman belli olur dediler ama bilemedim kafamda durmadan acabalar oldu ne yapabilirim bilmiyorum
Serife3304 hepoyleolurzaten__ bende ikizlere hamileyim 10 haftalığız biz normalde doktorum 10.haftada gel dedi ama ben 12. Haftayı bekliyorum cinsiyeti öğrenmişsiniz biz de inşallah öğreniriz 12.haftada 🤗
ecmelmirzaogluu Benim de el ayak sürekli havada ne zaman gitsem, ilk bu kadar hareketli görünce erkek diye düşünmüştük ama haylaz bir kız geliyor
hepoyleolurzaten__ Civciv0751 ikiz gebelikten mi supeleniliyor ben 6 haftamda öğrendim ikizleri çift yumurta ikizi
Civciv0751 hepoyleolurzaten__ evet öyle gibi dedi ama net göremediğim için kesin bisey söyleyemem çok küçük daha dedi