Saimeozdogan7 Snemrcan adet bittikten 5 gün sonra yumurtlama başlıyor 7.günü övülasyon hamile kalma şansı yüksek 2 gün daha sürüyor
Snemrcan ebruli2210 ya ben 14 Şubat ve 21 Şubat arası günaşırı değerlendirdim bat 4 Mart testlerim negatif ovülasyon ile yapmadım uygulamadan baktım ama adet düzensiz işte merakımdan soruyorum
Snemrcan ebruli2210 ya ben 14 Şubat ve 21 Şubat arası günaşırı değerlendirdim bat 4 Mart testlerim negatif ovülasyon ile yapmadım uygulamadan baktım ama adet düzensiz işte merakımdan soruyorum
ebruli2210 Saimeozdogan7 ne kadar değişiyor benim uygulamada 16sı gösteriyordu övünç test yaptım 18i gördüm 9 şubatta bitmişti reglim
Snemrcan ebruli2210 bu ay olmaz ise bence ovülasyon alacağım laboquick baya iyiymiş uygulama ile alakasız tarihler gördüğüm için acaba kaçırdım mı diye düşünüyorum
ebruli2210 Snemrcan benim de öne çekiyor gibi şubat ayında bir gecikme oldu o yüzden uygulama 5i gösteriyor ama ne olur bilemedim önceki regl tarihim 31 aralıktı şubattaki 3ü oldu tam kestiremiyorum
Snemrcan Saimeozdogan7 en iyisi biliyor musun test yapıp negatif görünce insanın modu daha çok düşüyor aslında en doğrusu gecikmeyi beklemek