Bir çoğunuz belki de yorumlarıma, paylaşımlarıma denk gelmişsinizdir. Bebeğimi kalp durması sonucu 9. haftada kaybetmiştim. Hamileliğimi öğrenmeden önce olsa da olur olmasada olur derdim çok çocuklarla aram yoktur nasıl bi his olduğunu bilmediğim için hiç kafaya takmazdım. Ama onu ilk öğrendiğim gün, kalp atışını ilk duyduğum zaman ömrümü küçük bir mercimek tanesine verebileceğimi hissettim. O kadar mutlu ve heyecanlıydım ki anlatamam. Bebeğimi kaybettiğim zaman sanki bütün yaşama sevincimi kaybetmişim gibi hissettim. Psikolojim hiç iyi değildi her gün her saat ağlıyordum. Şimdi yeni yeni toparlıyorum. Tekrar hamile kalmak çok istiyorum. Eşim acele etmeyelim diyo test yapacaksın çıkmayınca çok üzüleceksin diyerek beni yavaşlatmaya çalışıyor. Artık her belirtiyi hamile olabilirime vuruyorum eşim psikoloğa gitmeyi bile teklif etti. Kendimden çok korkuyorum. Bat 9 Mart 2 kere test yaptım haliyle çıkmadı. Rüyalarımda kendimi hep hamile olarak görüyorum. Sanırım gerçekten iyi değilim. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Sizinle dertleşmek istedim. Çok teşekkür ederim😞