Asu_moi Elo__35 kilo alanda dertleniyor kusan da😂 ama sağlıkla kucağımıza alalım tabii hepsi geçer💞🙏🏻
imbrosmerve Asu_moi ne bulantı ne kusma, hiçbi şeyim olmadığı için ve hatta iştahım da aşırı açık olduğu için 4 kilo aldım ilk 3 ayda🫠
Asu_moi imbrosmerve bende sizin gibiyim.. midem bikaç kez bulandı sadece onuda yemek yiyerek geçirdim desem😂olabildigince dikkat etmeye calisyorum gece yemiyorum ama bıraksanız dünyaları yerim 🥹yemekte dertt yememekte..
imbrosmerve Asu_moi aynıyız aynıııı😂 bıraksanız dünyaları yerim. güya dikkat etmeye çalışıyorum ama 17.haftadayım 6 kilo aldım bilmiyorum bu gidişle ne yapıcam😂😂
eceyc314 Haftaya kadar 2 kilo vererek geldim. 24. Haftada verdiğimin üstüne 4 kilo oldum. Toplamda 2 almış oldum. Hızla almaya devam ediyorum gibi geliyor ama😂
hayalim35 Asu_moi 15 haftaya kadar kilo almadım 2 kilo verdim 32+2 haftalığım 8 kilo aldım akşam yemek dışında bişi yemiyorum tatlı tuzlu meyve felan tüketmiyorum ay da 1.5 kilo tek aldım
Asu_moi hayalim35 aksam yemegini kaç gibi yiyorsunuz ?ve hiç mi meyve tüketmiyosunuz? benim yemekten sonra bir porsiyon istiyor canım🥹
hayalim35 Asu_moi ezanla birlikte yiyorum genelde meyveyi gündüz yiyorum acıktığımı hissettiğimde yani
Elif143- Asu_moi ilk 3 ay bulantılarımdan dolayı 3 kilo verdim 😅 33. Haftamdayım toplamda 8 kilo aldım
Aytlkya Yiyebilsem kesin alırdım ama kusmam çok olduğu için almadım 6.ayım bitmek üzere 7 ye giricem 2 kilo aldım almak da istemiyorum açıkcası 😁