_tugcee gamze_gbdk Reglini düzenliyor, yumurtalıklardaki kistleri yok denecek kadar aza indiriyor ve doğurganlığı arttırıyor. Sadece 1 ay kullandım ve hamile olduğumu öğrendim canım. Lütfen sende dene🙏🏻🌸
eylulus gamze_gbdk ben üniversitede öğrenmiştim pcosu. O zaman vermişti doktor. Sonra evlendim ve çocuk sahibi olmak istediğimizde doktora kontrole gittim. O zaman bana inofolic combi hp verdi doktorum. 3 4 ayda faydasını görüyoruz demişti. Düzenli spor ve beslenmeyle tabi ki. Içerisinde kaliteli takviyeler var ve pcos yani yumurta tembelliği için yumurtanin gelişmesine katki sagliyor
gamze_gbdk eylulus ben 2 ay oldu ogreneli canım doktor başlangıcındasin dedi sonra bu hapı verdi 6 ay kullan gebe kalmazsan tekrar gel dedi
birminikvarmiss Bende bu ilacı kullandım, kullandığım ay hamile kaldım. Ama ekstra rahim ağzına ve normal muayene de yapıldı, inşallah gönlünüzce olur her şey güzel haberler alırsınız 🌸
Zynp12 gamze_gbdk onun için ilaç yazıyorlar ama şöyle çocuk dusundugunu hamile kalırsam kullanıp sıkıntı olmayacak bı ilaç verir misiniz deyin öyle verirler size❤️
gamze_gbdk Zynp12 tamam canım soylerim B12 ve diğerleri düşük olduğu zaman çocuk olmamasini etkiliyor mu
Zynp12 gamze_gbdk ya kan değerleri dusukken sıkıntı oluyor diye biliyorum siz yine baktırın Dr sorun tiroid falanda baktırın gerekirse 3 aylık şekerinize baktırın bunlar çok önemli en azından önden önlem alırsınız benimde şu anda düşük hamilelikte ekstra dusebiliyir bazen kan değerleri o yüzden önden önlem alınmalı yani
Bbk88 gamze_gbdk evet kaldım ben 7 ayda ama kimyasal gebelik oldu çok iyi bir takviye kesinlikle pkolular için ben de başlangıçtaymisim öyle gibi duruyor dedi doktor öneririm kesinlikle cano ve kilo verimi evet muhakkak olmali
birminikvarmiss Bbk88 hayır sadece ışıkla önce rahim ağzına bakıldı sonra alttan ultrasonla yumurtalıklara bakıldı
_tugcee Bbk88 Canım benim herşey Allah’ın takdiri ol der ve olur🙏🏻 Pko olsa da görüntüsü gitmese de rabbim verecekse veriyor.. 7-8 tane kistle hamile kaldım ben.. İnofolic combiyi tek geçerim ama kesinlikle yumurtalıklara iyi geliyor ve aynı zamanda hayıt suyu..
Bbk88 eylulus Doğru hormonlarla alakalı peki bu yumurtalar neden fazla oluyor bu talimat nerden geliyor 🤣