Birikrabirsusam busra_ab benim 35 haftaya kadar makat pozisyondaydı. Sonra normale döndü şuan 38 haftalığız yine makat pozisyona dönmüş
ikiprensannesi53 busra_ab dönmez yani şuna istinaden söylüyorum benim iki bebeğimde 4 5 aydan sonra hep baş aşağı kaldı hiç degismedi
Eymenmomm busra_ab Daha zamanınız varmış dönebilir. Benim 33. Haftada bir döndü baş aşağı bir daha da dönmedi şuan baş geliş 36 haftaligiz
elmaelmaelma 2 gün peşpeşe gittiğimde biri makat biri baş aşağıydı benimkinin pozisyonu, birkaç gün sonra gittiğimde yine değişmişti. Zaten dışarıdan da hissediyordum döndüğünü. Hareketli bebeklerde oluyor sanırım.
Tubahira Benim ilk makat gelişti sonra 34 ye te baş aşağı döndü 36 da tekrar makat döndü 37 kontrolüm 38+3 kontrolümde de tersti 38+4 sancıyla doğuma gittiğimde doğum pozisyonundaydı ve normal oldu yani demem o ki hiç endişelenip umutsuzluğa kapılmayın hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻
Hazal966 busra_ab 29. Haftada doğum pozisyonundaydı, 32 haftada tekrar makat gelişe geçmiş. Yani doğuma kadar sık sık pozisyon ve yön değiştiriyorlar😀