meryemm_demir Merhaba arkadaşlar adım Meryem 10 haftalık hamileyim 14 aylıkta oğlum var 😊 İstanbuldanım forum çok hoşuma gitti tanışmak istedim sizlerle 😊
Nnazli1996 meryemm_demir merhaba canim allah analı babalı buyutsun minikte sağlıkla gelsin bende istanbuldayım kartalda 14 haftaligim
Burcuveburcum meryemm_demir merhaba 3 haftalık hamileyim 27 aylık kızım var çok hoş bi forum memnun oldum sağlıkla gelsin bebişler inş 🥰
sonsuzmasalim meryemm_demir hosgeldin aramiza canim🤗 benimde adim Tuba, 36 haftalik hamileyim oglumu bekliyorum. Almanyada yasiyorum😄❤️
meryemm_demir Burcuveburcum Eskiden 2-3 aylık olunca öğreniliyormuş şimdi bizler 2-3 haftalıkken öğreniyoruz gerçekten hayırlı olsun sağlıkla gelsin ☺️
Ela51 Burcuveburcum merhaba ☺️ Nasıl öğrendiniz 3 haftalık hamile olduğunuzu Bu arada sağ sağlim kavuşmak nasip olsun
meryemm_demir sonsuzmasalim Az kalmış kavuşmanıza çok memnun oldum hoşbuldum 😍 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😘
Yilmazfatma meryemm_demir meraba bende 30 haftaligim ismim fatma yeni evliyim ilk bebeğimiz bizde istabul dayız hoşgeldin bu arada ❤🤗🤰
Ela51 Herkese merhaba ilişkiden 15 gün sonra bebek kesesi ultrasonda görünür mü karından bakılan ultrasonla ? Doktor gebeliği 5+5 günlük olarak hesapladı son adet tarihime göre Diyelim ki 2 haftalık bi gebelik söz konusu doktor bilir miydi kese boyutundan falan GS ölçüsü 1.48 cm yazıyordu Lütfen yardımcı olun :(
CooperBaby Ela51 Canim merhaba. Benim kese 5 haftalikken minnacik nokta seklinde gozuktu. HCG degerim 5735 di.
Ela51 CooperBaby merhaba ☺️ Yani ilişkiden 15 gün sonra kese görünmesi imkansız gibi bişey oluyor bu durumda öyle değil mi
sonsuzmasalim meryemm_demir amin insallah canim cok tesekkür ederim bende memnun oldum sende saglicakla al kucagina yavrunu insallah💕