Ehjfjsjs Tuanatunabay27 geçmiş olsun canım Allahim güzel günlerini göstersin size inşallah. Teşhis katılırken beyninde sıvı birikmesi ve belinde açıklık var mıydı
Tuanatunabay27 Ehjfjsjs Ehjfjsjs belinde açıklık vardı beyinde sıvı olusumuda hangi doktora gittiysem doğunca olur dedi.cok şükür olmadı 3 günlük iken o açıklığı kapattılar
Glsrnnn Mir_789 bol bol dua edin şifa kurbanı kestirin Allah’ın izini ile sağlıklı doğar bebişiniz Hz Allah herşeye kadirdir
Melek45_ Tuanatunabay27 benmde sıpına bıfıdalı kızım var 13 yasında kızımın adı da tuana ama bız sızın kadar şanslı değiliz benm kızım yuruyemıyor 3 satte bır tak yapıyırum çok zor ama bende birgün olsun keşke aldrsaydım demedim ıyıkı doğurmuşum hıc pişman değilim o bana rabbımın emanetı
Tuanatunabay27 Melek45_ rabbim sifanizi versin inslhhh insan pişman olabilir mi hiç onlar bizim canımız benim kızımla aynı yaşta ve isimleri aynıymış😚bizimde böbrek sorunumuz var ne diyelim rabbim evlatlarımızı elimizden almasin
Melek45_ Kev bende folık asıt kullanmadim kızım sıpına bıfıda hidrosefali hastası ıkıncı gebelıgımde de kullanmadm çok şükür gayet saglıklı kızım ıkı hamılelıgımde de kullanamadm çünkü mıgdem bulanıyordu ve istifra edıyordm