Mir_789 Doktorlara göre hersey yolunda giderken 28.haftada doktor mikrosefaliden şüphelendi. O an başımdan kaynar sular döküldü. Hemen perinatolojiye yönlendirildik, ertesi gün muayene olacağım. Muayene olana kadar aklımdan bir sürü şey geçti, bebeğim çok hareketliydi. Düşünüyorum eğer kesin tanı konursa ve beyin içi yapıları bozuksa ben nasıl yapacağım. Çocuğu aldırsam nasıl aldıracağım, büyümüş herseyi belli ve en önemlisi hareketlerini hissediyorum. Doğursam o tedavi süreci başlı başına sıkıntı çocuğu kaybetme olasılığın yüksek ve acı çekmesini de istemiyorum. Bu düşünceler beni ilk bir ay yedi bitirdi. Doğum yaptım halen acaba biseyi varmıdır diye düşünüyorum. Kan alıyorlar iğneyi yapar yapamaz ağlıyor canı yanıyor, ben dayanamıyorum. Elinin üstünde morluk var bu yüzden. İnsan bu şekilde de kıyamıyor. Sanırım böyle bir tanı konulsaydı ve hastane süreci başlasaydı buna dayanamazdım. Rabbım şifa versin, inşallah herseyi iyi çıkar, insallah yanılmışlardir 🙏 Bir ebe bana hamilelik kapalı bir kutu gibidir. Nice bebekler var hastalık tanısı konan ama sağlıklı doğan dedi. Allah seni iyi ve gerçekten donanımlı doktorlarla karşılaştırsın 🙏