pamukpamukoldum Cilginanne2bebeli68 Bi kızım var🤲🏻 cok şükür🤎 Bakalım inşlah buda erkektir Öğrenince yazcam sana unutmazsan beni😍
Cilginanne2bebeli68 pamukpamukoldum yaz kiz unutmam bende 10 haftalik gebeyim benim de kizim var 1 tane bakalim bizimki ne
pamukpamukoldum Cilginanne2bebeli68 bende 10+5 im 😍 İkili testte demezler dimi Bazı postları okuyom diyolar Bizim doktorlar illa 14-15 bekliyo
pamukpamukoldum BarlasTimurunAnnesi 17 aralık son adwt tahim Hamile kaldıgım ay 34 tüm şimdi 35e girdim😍
pamukpamukoldum Cilginanne2bebeli68 yok kuzum özele bile gidiyom Orda bile emin olmak icin illa gec haftaları bekliyolar Sende öğrenince bana de 😍
Zmra-13 Ebrarabla_06 kiz bana son kez bak tahmin yürüt ayrintili icin ararsalar gdcem tam nedycekler bakalim
Zehracnr Ebrarabla_06 size birşey sorcktim yanıldığınız cinsiyet tahmini oldumu acaba hiç😃 bir oğlum var birkaç defa size görsel resmi attım buna da erkek dediniz tabiki sağlıklı olması en önemlisi ama gönlüm kızdan yana bu arada pazartesi inşallah ogrencm♥️