Alan_Yeliz ozkangulkilic aynen vala hi herşey zaten dünya para boşa para vermeye gerek yok kolay kazanilmiyo idareli kullanmak lazım kimseye muhtaç olmamak için🤲 Allh kimseyi kimseye muhtaç etmesin insallhhhh
Mrv1117 ozkangulkilic 10 haftaligim Tuğrul hocanin memnuniyetlerini çok duydum bilknete gidiyorm sezeyan olucak doğumum orda süreç nasıl onu bilmiyorm kendisi gün veriyormu yoksa kendimiz mi randevu aliyoruz
Rynryn Bende genelde veriyor ama vermese de bişey değişmez zaten çok da anşaılmıyor bende gereksiz buluyorum özel hast en düşük bi muayene 500 tl
biranne__ ozkangulkilic devlette çok resim vermiyorlar evet bende kocaelideyim ama bozulmayın saglıklı olsunlar yeter valla o iyi lafını duyunca herşey tamam diyorum bn
ozkangulkilic Mrv1117 kendimiz randevu alıyoruz benim üçüncü gidişim olacak mesela bir ay sonra gel diyorsa ona göre bir ay sonrasına en yakın tarihe mhrs den randevumu alıp gidiyorum
mrsmom_ ozkangulkilic isteyin bence. Bende 2. Trimester da devlete gittim hep veriyordu ama tövbe estağfurullah hiç bir şeye benzetemezdim çok kötü çekiyor istedim hiç yuzu yok alabilir misiniz görüntü diye ama yine anlasilmazdi
Yeni1gebelikkk ozkangulkilic cihazda güzel görünüyor ama telefon ile çekince bulanıklaşıyor hiç netlik kalmıyor ama hiç olmamasından ise tabi ki en azından telefon ile çekmek istiyor insan
Halimeo ozkangulkilic evet burdaki bazı doktorlar gebelik hakkında yorum yapmıyorlar o kadar iyi deyip gidiyor