Melek2023 36 haftaligim bugun kontrole gittim, bebek dogum pozisyonunu almis,alttan da muayene etti 3-4 cm aciklik varmis… 1-2haftaya dogurursun dedi ama bilemedim… 1-2haftaya kalmadan erken dogabilirmi acaba…sanci falan yok simdilik…
Neslibt72 Melek2023 korkutmak istemem ama belki 1,2 haftayada kalmaz senin düşündüğün gibi. Dikkatli ol açılman artabilir sonuçta bir anda da artabilir birkaç günde de artabilir. Ben 2cmle 34. Haftada açılmam başlamıştı her gün 1 cm artmıştı tam 35e girdiğimde 6 cmle suni sancıya başlamışlardı. Bebeğe ciğer geliştirici vs yapmadılar mı?
Smeyye-425 Melek2023 36. Haftada 3 cm acıktığım vardı 33. Haftadan beri de 2 cm di açıklık nst de sürekli sancılarim çıkıyordu 100 leri görüyordu her doktor sabaha dogurursun dedi hastaneye yattım çıkma geri gelirsin dediler 38+ 2 girecegim daha da doğum olmadı
Melek2023 Neslibt72 ciger gelistirici igne vurmadilar, 3-4cm aciklik olmus deyince ben zaten bi korktum…igne gerek duysa vururdu heralde dimi?
Neslibt72 Melek2023 muhtemelen yapardı bence yani tekrar gittiğinizde sorarsınız olmadı belki haftası gelişimi iyi vs ise gerek görmemiştir
Melek2023 Neslibt72 evet cuma gunu kontrolum var,bakalim ne dicek, gene alttan muayene etcekmi acaba …