_b-e_ 10+5 haftalık gebeyim 12. Haftada yapılan ikili tarama testi nasıl oluyor sonuçlar nasıl ogrenılıyor korkulması gereken bir test mi acaba
Rabiul _b-e_ doktor burun uzunluğuna kısalığına ve ense kalınlığına bakıyor kan alıyor o kadar zaten kesin sonuç veren bir test değil yanılma payı da var ben yaptırdım sonuçlar 2-3 günde çıktı devlette ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum ama
Cilginanne2bebeli68 _b-e_ bende 10+1 2 hafta sonra devlet gel ikili tarama testi yapacam dedi bende bilgisizim bilmiyorum
_b-e_ Rabiul çok riskli diyerek korku salıyorlar etraftalıllar hastalıklı olduğu felan ogrenılır ve almak ısterler diye hayırlısı olsun tabi gene de
Rabiul 0668 hastane fiyatını bilmiyorum benim doktorumun kendi kliniği kendisi yapmıştı kan alımını da fiyatını unuttum bin tl bandındaydı sanırım , fiyatlar artmıştır muhtemelen
Rabiul _b-e_ Allah korusun hastalık çıksaydı bile aldırmayı düşünmüyordum ben detaylı ultrasona gireceğim haftaya onun fiyatı da 3 binden başlıyor benim aradığım yerlerde
0668 Muane oldugum hastaneye sordum kizlar 400 dediler birde 11+5 gitsem bsy okurmu illa 12 haftami olacak ben 11 ile 14 haftasi diye okudum
metemom_ 0668 ben 13. Haftada yaptırım ne zaman gidersen canım geç kalsan da üçlü test yaparlar bir şey olmaz
metemom_ _b-e_ evet canım onda eve gelip senden kan alıp yurtdışına gönderiyorlar detaylı ve kesin sonuçlu bir test oluyor