Gulsen032 Kızlar iyi akşamlar 19+3deyiz mide yanması bu saatlerde doruklara çıkıyo son bi haftadır böle yaşayanlar var mı neler yapıyosunuz🥺
Gulsen032 Aysesare acı olmuyo demi bulantı yapar mı acaba bulantılar da yeni geçince biraz endişelendim🤔😃
Aysesare Gulsen032 yok yok normal yoğurt gibi kaşık kaşık iç yoğurtta yiyebilirsin. Ben gaviscon içtiğim halde geçmiyordu yoğurt suyu geçirdi valla 😂😂
Gulsen032 ozubekelif günde yarım bardak içmeye çalışıyorum ama sanırım onu alıştırdı midem fayda etmiyo bana 😦
Aysesare Gulsen032 Hahahahaha bende baya bu konudan muzdariptim okuyup deneyenler sayesinde uyguladım 😂😂😂😂 yanmasından iyidir
Belinayy Gulsen032 tatlim alakasi var mı bilmiyorum ama mide yanmasini en dorukta yasayip uyku bile uyuyamayan biriyim uc gundur kabak cekirdegi yemeye başladim ve midem yanmiyo . Bi dene istersen ama tesaduf mu faydasi var mi bilmiyorum
Gulsen032 Belinayy denemekde fayda var canım belki iyi gelmiş olabilir gebelikde çok faydalı olduğunu biliyorum kabak çekirdeğinin🥰
Belinayy Gulsen032 ben ole canim çekip yemistim faydasini zararini bilmiyorum:) ama o gun hic midem yanmadi bende o fayda etti sanip yiyorum ucgundur bence de dene😄