Gamzecnar Bi var bir yok olan sonra kalbı atmaya baslayana bebegımı bugun kaybettıgımı öğrendim ben elendim kızlar sizlere hayırlı dogum lar saglıklı evlatlar dılerım Rabbım kucagınızı bos bırakmasın 🙏
birkizannesi21 Gamzecnar başın sağolsun canım niye umudunu kesiyorsun ki bir bakmışsın Rabbim tekrar nasip etmiş ❤️
MadameNoire Gamzecnar direkt bu psikolojiye sokma kendini lütfen Rabbim bilir hayırlısını.. benimde kaybım oldu 3 aylıkken ama Allah tekrar nasip etti sana da edecektir sadece akışına bırak ve Allaha güven kuzum 🤲🏻♥️
Gamzecnar birkizannesi21 yok umudumu kesmek değil haşa ama bu 3 oldu bıtane oglum var saglıklı Rabbım ona omurler versın bıdaha denemem herhalde kaldırıcak psıkolojım kalmadı cunku
busraburakefe Başınız sağolsun Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar her şey gönlünüzce olsun inşallah
Esracmm Başınız sagolsun , rabbim kucağınızi boş bırakmasın, inşallah kısa süre sonra tekrar hamile kalırsınız, cennette bir melek size sarılmayı bekleyecek ♥️
birkizannesi21 Gamzecnar oy kıyamam 😔kendini bir uzmana göster sonra Rabbim tekrar hayırlı sağlıklı evlat daha nasip etsin sana inşallah
Gamzecnar Berraymom nedenı yok aslında gen testı kan testler hepsini yaptırdım ama benım kanım negatıf oldugu ıcın tedavode gorsem vucut sperm bır tehdıt vırus gıbı algılıyormus ve bu yem gebelıgın kabul etmıyo dort gebelık ten sadece bır tanesı COK sukur kı saglıklı ilerledi ve dogdu Rabbım boyle uygun goruyo demekkı dıyorum bende
Evhamlikurabiyeanne Başın sagolsun bana da ilk gebeligimde bir bos gebelik dediler sonra bebek var kalp atisi durmus dediler büyük ultrasona da girdim kalbi atmayinca kürtaj oldum senin duruma benzer durum yasadım.Insan ilk heyecani hayal kirikligiyla sonlaninca cok üzülüyor.Kurtajdan sonra folik asiti birakmadim kullandim doktor 3 ay korunmak icin süre verdi ben o 3 ayda arastirmalar yaptim neden olur falan akrabalarimda kan pihtilasmasi vardi acaba bende de mi var dedim.Arastirma hastanesine gittim trombofili paneli testi icin ama o testi sehir disinda yaltiklarini söylediler sen hamile kalinca özele git igne baslansin dediler.Ben doktora gittigimde hamileymisim zaten bir kac gün sonra hamileligimi ögrendim özelde kese gözükünce igne baslandi 9 ay igne vurdum kendime cok sükür 9 ayin sonunda saglikla kavustum kizima.Su an 4 yil aradan sonra tekrar hamileyim o trombofili paneli testini ikini cocuk düsününce yaltiracaktim ama beklemedigim bir zamanda hamile kaldım ve yine igne kullaniyorum önlem amacli 15 haftadayim saglikla kavusurum insallah.Sana diyecegim o ki arastirma hastanesine git mutlaka genetik arastirmalar yapilsin pihtilasma baktir belki pihtilasma sorunu vardır
Gamzecnar Evhamlikurabiyeanne hepsını baktırdım hiç bir sorun gozukmuyo sadece kanım negatıf oldugu ıcın bunyeyle alakalı yoksa butun testler ım normal sevıyelerde cıkıyor COK sukur bır oglum var Rabbım ona saglık versın
Gamzecnar H-ckerana evet hepsı arastırıldı kan pıhtılaşması gen testı sperm testı ve bır COK detaylı kan tahlıllerı ama hepsı normal