Delidolu Pazartesi Sezeryan olucaM çok kotu Boğaz aGrisi , öksürük Ve burun aKintisi var Bende nasıl iyilesecem Kafayı yemek üzereyim Nasıl Hafifletebilirim pazarTesiye Kadar lütfen firik verin 😔
yeschef-13 Delidolu doktorunuza hasta olduğunuzu söyleyin damar yolundan vitamin takviyesi serum vs yazsın size doğuma hazırlasın
Civciv53 Delidolu Kesinlikle arkadaşın dediği gibi tereyağlı pekmez yap tavada ılık ılık iç çok çok iyi geliyor. Gebeliğimin başında çok kötü hasta oldum büyük ihtimal kovid falan hiç birşey kullanamadığım için sırf bunu yaptım dut kurusu kaynatıp içtim çok iyi geldi
Halimeo Delidolu canım öksürük biraz sezeraynda zorlaniyorsun ben sezeryan olduğumda öksürük tutu hasta oldum oksuremiyordum korkudan sanki dikslerin açılacak sıcak su buhari yap bol bol ıhlamur yap iç
Senay1907 Suyun içine biraz sirke damlat limon ve bal sıcak sıcak iç ben hamileyken de hep bunu içtim ertesi günü hiç birşeyim kalmadı doktorum önermişti sirke boğazdaki bakteriyi anında yok ediyor hemen yap günde 2 3 kere iç
Elanurx___ @Delidolu tereyagını tavada eritip çok az üzüm pekmezi dökünce iyi geliyor benimde 3 hafta kaldı doğuma sezeryan olucam ama öksürük var çok korkuyorum 🥹
Senay1907 Sirke hemen hemen bir yemek kaşığı olsun limon çok koyma 5 damla yeter tansiyon olmasın bal da bir tatlı kaşığımdan biraz az . Sıcak sıcak iç . Üzüm veya elma sirkesi farketmez
Cucu_01 Delidolu amin amin gerçekten ne yapcaz bilmiyorum o dikişli halimizle öksürmek Ay düşündükçe içim acıyor😭
Senay1907 Hayır yok benim kadın doğum doktorum önerdi zaten bir su bardağına yemek kaşığı kadar sirke
Rana010101 Ben de gebeliğin başlarında baya hastalanmistim eşim keciboynuzu pekmezi almıştı bana günde bir yemek kaşığı sabah aç karnına içiyordum birkaç güne hastalığım geçti Allah size de şifa versin tez zamanda inşallah
Deletedmom_88 Bence doktorunuza danışın, daha önce denemediğiniz şeyleri denemeyin durduk yere. Bir başkasına iyi gelen şey size iyi gelmeyebilir çünkü, ne kadar doğal bitkisel vs olursa olsun
Delidolu Cucu_01 elimden Geldigince Herşeyi deniyCem Gerisi Rabbim yardım Etsin Sen o Zamana Kadar Kaç haftalık oluyon