Elf0241 Ozlem3737 canım tekrar kan verecek misn peki kimyasalmıydj acaba ya . Birde bazıları üstüne görme adet oluyormuş o da olabilir
Ozlem3737 Elf0241 kan vermedim canım baya arttı normal adet kanaması başladı doktora gideceğim kimyasal mı diye soracağım
Semauzun UmayAsya direk çıktı silik ama gözle göremedim emin olmak için Flash tuttum kasetler çok hassas değilmiş ölçüm de belki daha yenidir.
UmayAsya Kizlar benim teste de yorum yapın ya bat 15 sabah yaptım tek çizgi görünce atmıştım akşam bi bakayım dedim böyle gördüm az önce prodoctor marka var mı sizce https://hizliresim.com/cvfjhwp kuruma çizgisi mi bu 🙁
Sevdabrs UmayAsya evet var burda bende gordum :))) erken gebelik testiyle dene ilk idrarla cnm yarin koyulasir bence
Mery60 Maalesef ben elendim kızlar test yapmama kalmadan pembemsi akıntım gelmeye başladı ovulasyonla da takip yapmıştım ama kısmet olmadı demek ki bir daha ki ay olur inşaAllah 🥺😞
Hilal3829 1 ay korunmadım 10 mart da regl oldum nasip bakalım ne zaman güzel haberler alacağız Allah herkesin gönlüne göre versin