Pnrrr elvangnc yaa senin testin pozitifliği bana bile heyecan kattı . Git kan ver . Benim bile kan veresim geldi 😍😍
Pnrrr elvangnc ben ışıkla görebiliyorum net değil ama dediğim gibi kendi çizgisi benim testin . Senin kesin var ❤️
Babymom-s elvangnc günaydın canım😘 görüyorum ben de belirgin canım adet tarihin geçtiyse kan ber geçmediyse tekrarla var gibi özellikle de aynı testte daha önce çıkmadıysa 💕☺️
Pnrrr Bu grubun hamişkeri maşalhh benim de bir netleşseydi inşlh aranıza katılırım dua edin test yaptım ama telefon ışığıyla görüyorum anca inşlh vardır kendi çizgisi gibi geliyor ama inşalh vardır grubun ugurlulupu bana da geçmiştir ❤️
elvangnc Dun sahurda ve bu sahurda agri kesici ictm calsyrum basm agrimasn diye hamileysem cok vicdan azabi cekicem😂
Pnrrr elvangnc hangisini içtin baş agrın varsa bunu not al beni sonra bul kesin oğlan çnkü senin anlatımların baştan beni benim oğlumdaki hamilelik ve belirtileri 😂
elvangnc Pnrrr yok kz bas agrim yok oryctan agrir diye korkudan iciyorum 😂benm ilk yavrum erkekti melek oldu iki ay once kimyasal bakalm artk
Pnrrr Yumicupi şimdi gidiyorum kan vermeye grubun uguruna inanaraktan ya Allah bismillah dua edin lütfen 🙏
Pnrrr Yumicupi şuan testime bakıyorum biraz daha belli olmuş yaa kendi çizgisi mi acaba ama kamera da gözükmüyor
Pnrrr elvangnc aşkım çıkmıyor fotoda denedim ama olmuyor şansımı denicem bakalım kaç öıkıcak testlere verdiğim paranın haddi hesabı yok en iyisi kan vereyim dedim kuruma çizgisi gibi geliyor yine de gidiyorum 😂