Dilaralemdar Babymom-s Çookk şüküüür🙏🏻🙏🏻 Allahım sağlıkla keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı sonra doğurmayı kucağımıza almayı nasip eylee🐣🐣🐣🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️ @Yumicupi @Sevdabrs @gulsahgunees12
gulsahgunees12 Dilaralemdar ayyyy şükürler olsun çok sevindim kuzummm sağlıkla büyüsün inşallah miniklerimiz 🥹🥹🥹💕💕💕
Elf0241 Babymom-s yaaa tebrik ederim canım biliyordum içime doğmuştu💗💗 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Buralar akrep bebeleri ile dolacak😂😂
Babymom-s Elf0241 seni referans alıp gittim canım tam adet öncesi beta değerimiz de aynıydı ya inşallah benim de olur dedim😍 ay kısmet olursa tabi ama asla anlaşamam akreplerle ben 🙈
Dilaralemdar Babymom-s Ayyy evet evett çok iyiii😍😍😍 Açalım valla bi grupp keseler bebişlerr görüşelim kopmayalım😍😍🐣🐣
Babymom-s Yumicupi bebeğim değer 5e yakın ben de yükselir gibi hissettim ama inan iki gündür regl sancısı gibi ağrılarım var hiç ihtimal verememem o yüzdendi🤨
Elf0241 Babymom-s bende anlaşamıyorum pek bir de kızım da yengeç ikiside duygusal burçlar bakalım bizi nasıl günler bekliyor önce hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah bir şekilde anlaşmanın yolunu buluruz😂😂