TLze-15 Dilaralemdar Şok içerisindeyim çok değişik bı duygu🥹 Bugün kan vermeye gidiyim mi kuzum napmam lazım hiç bilmiyorum
Dilaralemdar TLze-15 Evet evet bebeğimm ver ki değerini bil, 2 günde bir sağlıklı artış olucak mı onu kontrol et, aynı saatte aynı yerde vermeye dikkat et🙏🏻🙏🏻💓💓 Sağlıklı artış olunca bu hafta veya haftaya doktora gidebilirsiniz kan tahlileri alıyo🙃🙃🙃🙃
TLze-15 Mery60 Çok teşekkür ederim canım.Bugun 1e hemen randevu aldım hemen gidip kan veriyim diyorum
TLze-15 Mery60 amiin inşallah canım.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah umutsuz olma gerçekten Rabbim en güzel zamanda veriyo🥹
Dilaralemdar TLze-15 Eveett, bebişlerimizinn ultrason fotolarını atmayı nasip etsiin Rabbiimm🐣 yeni bi posst açarıız zatenn☀️💓
Dilaralemdar TLze-15 Bende 3 haftalıkken öğrendim 2 gün sonra 4 haftalık olucak🙏🏻🥹 30 yaşındayım kuzum ilk cocuğum olucak, sen kaç yaşındasın ilk mi?🐣🐣
Ego Yumicupi canım çatlama oluncaya akıntı yine uzuyan şekildemi oluyor yoksa artık olmuyormu akıntı çatlamada
Yumicupi Ego ovülasyonunuz varsa yapın bence ben akıntıyı görünce yaptım pike çok yaklaşmıştı 8 saat sonrası da pikti