Yumicupi sweetdreams forumun sol üst köşedeki menüsünde fotoğraf yükle var siteye yönlendiriyor direkt
Yumicupi sweetdreams balım foto çok net değil, göremedim bu şekilde. Kişiden kişiye idrara yansıması değişiyor erken dönemde umut kesmek yok daha 4 gün var
Pnrrr Yumicupi sen geçen yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum rüya gördüm oğlum olucak çift çizgi gördüm diye yazmıştın sendin demi
Sevdabrs Yumicupi bende gordum cok silikte olsa var cnm 🫶🫶🫶🫶kan mi verceksin yarin yinemi yapicaksin bence var yani🌸🌸
Sevdabrs Yumicupi kanda cikmazmi ben ilk test attigimda siz gorememistiniz ya ben cok silik gormustum ayni boyle 🤣😍😍 bence var cnmmm ve guzel haberini vermeni sabirsizlikla bekliyorum😍 istersen yarin bidaha yap oyle ver kan
Yumicupi Sevdabrs yaa vercem galiba bugün 😅 çünkü sabah sperm testi vermeye gidecekti eşim eğer pozitifse gitmez diye bugün mü versem dedim 😬
Dilaralemdar Sevdabrs İyi yaptın canımıniçii birbirimize sorular soralım vallahiii destek alalım beraber cinsiyetlerimizi bile söyleyelim yaaa kopmayalım🙏🏻🥹🥹 @Babymom-s Yumicupi
Sevdabrs sweetdreams cnm yarinda yap sabahtan silik cizgiyi gor oyle kan ver biraz daha bekle kan icin
Dilaralemdar Melike-1414 Ayyy hadii hayırlı uğurlu olsun canım benim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiinn☀️☀️☀️ Bat kaçtı kuzumm???🙃🙃🙃
sweetdreams Melike-1414 hayırlı uğurlu olsun canım âmin inşallah sağlıkla gelsin☺️ Darısı bütün bekleyenlere ☺️