Sevdabrs Yumicupi @ @Dilaralemdar bat 14 yapmicaktim ama yaptim negatif silik varmi :(
Yumicupi Alset cano bir gölge gözüküyor ama markası ne testin, artımedse forumda çoğu kişi yanlış pozitif gördü de ondan sordum
Yumicupi Sevdabrs göremedim gibi canım ya benim de bat 14 ama erken epey daha bizim için yine de dürtüyor insanı ben de yapmaya başladım 😅
gulsahgunees12 Babymom-s sağ ol kuzum çok şükür geçti tedavim bitti rabbim beterinden korusun buna da şükür şu an her şey yolunda rabbim hepimize her şeyin en iyisini en güzelini kolaylıkla tez zamanda versin sizlerde benim dualarımdasınız 🤲🏻💕💕
Kubra001111 Yumicupi yani bir yanım yap bir yanım test yapma diyor almak da gelmiyor da içimden acaba varsa çıkar mı diyorum
Yumicupi Alset o zaman doğru olabilir 😌 inşallah öyledir, elinde başka varsa sabah ilk idrarla yap bir de
Sevdabrs Yumicupi vallahi yapmicaktim 🥹burda erken ogrenen gorunce dayanamadim ama ilk idrarlada yapmadim testler simdi geldi kargodan bir heyecan denedim🥹🥹
gulsahgunees12 Dilaralemdar ediyorum aşkımm her zaman bu sefer daha bilinçlisin Allahın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın zaten yarın doktora gittiğinde hemen kan sulandırıcıya başla rabbim kullanacağın ilaçları vesile kılsın korkma için ferah tut 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕💕💕
Yumicupi Sevdabrs aynen insan merak ediyor ister istemez çıkar mı diye 🥲 ama her kadın farklı aynı kadında gebelikler bile farklı olabiliyor. Buralarda yani betası 15 olup testte hemen çıkan var 100lere gelip negatif çıkan da
Yumicupi Alset inşallah cano ya, Rabbim isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin en doğru vakitte 🤲
Sevdabrs Yumicupi :)) en iyisi pazartesi yapayim tkrar belki varsa silikte olsa cikar heralde 3 gun kala cnm
Dilaralemdar Babymom-s Dimi bende öyle düşünüyorum yerleşsin de meleğim vallahi katlanırız herşeye be aşkım😇😇🥲🥲 bende regl sancıısı gibi sancı yok sadece o sağ kasık tarafı ve gögüs şişkinliği mide bulantısı o kadar aşkım bunlarda normal🥲🥲🥲