Dilaralemdar Pnrrr Yaaa çoook teşekkür ederimm canıım beniim Allah razı olsunn🥹🥹🙏🏻🙏🏻 Sende buraya erken gebelik testi başladığında att beraber bakalıım inşallah seninde silikkk çizgilerini görürürüüz🥹🥹🥹❤️❤️❤️
Pnrrr Dilaralemdar ayyy inşalh ne zaman yapsam acaba bende hiç dayanıklı değilim yarın yapsam mı diye düşünüyorum yumurtlama 1 de oldu
Dilaralemdar Pnrrr Yok aşkım yumurtlama 1 inde olduysa 2-3 gün daha bekle🙏🏻🙏🏻benim 11. Günde silik çizgi çıktı biraz daha sabır yavrum inşallah vardır sendede☀️☀️☀️
Dilaralemdar Babymom-s Aşkım seninkii yükseliceekkk 😍😍sende hamilesiin herkes bak pozitif yazmış hepsini teek teek okudumm🙈🙈 bencede pazartesi kan verdiğinde bakk nasıl güzel değer çıkıcak gör🙃🙃🙃
Babymom-s Elf0241 canısı testim yok ama yapmak istemiyorum ya evde test ben. Yapasım olsa eczane evin altında ama o iş beni geriyor ben pazartesi kanı bekleyeceğim 😊
Elf0241 Dilaralemdar ahahsh bende erken gebelik testleri bitti ovulasyona devam ediyorum bugün max koyulaşmış heh tamam betam artmış diye yorumluyorum kendi kendime yarın yine yaparım onlarda bitene kadar😂😂
Dilaralemdar Elf0241 ahahahah vallahi şaka gibiyiz😅😅 Bende öyle yaaa bide ben 12 li prodoctor almıştım bitene kadar her sabah betam yükseliyo mu siye test ederim bakarım artık napim😅😅
Dilaralemdar Babymom-s Sendee çiçeğimmm🍀🍀🍀 Pazartesi çookk güzel haberlerle gelelim burayaa amin amin amiinn🥲🥲🥲
Elf0241 Bende 6 sında kan vermiştim 33 çıktı kadın doğum doktoru 2 gün de bir kan vermene gerek yok dedi salı günü gel tekrar kan ver dedi 6 gün geçmiş olacak sizce sağlıklı artıp artmadığını anlayabilir miyim öyle
Yumicupi Elf0241 anlaşılır tabi basit bir hesap yaparsak ikiyle çarpa çarpa her iki günde bir için salı günü min 264se sağlıklıdır
Dilaralemdar Elf0241 Doktor o sonuca göre bakıp söyler aşkımm sağlıklı artar Allahın izniyle🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sende salı günü kan ver, hepimiz haftaya netleşmiş oluruz inşallah🤭😍😍😍