Dilaralemdar Kubra001111 Amiinn kalbimm dualarım sizinlee🙏🏻🙏🏻🍀🍀 Sizde bilgilendirin buralarda olalım hep, ben 3 yıllık evliyim 2 düşüğüm var kan pıhtılaşmam varmış 🥹 Şimdi herşeyimizi biliyoruz Allahın izniyle iğnelerle ilaçlarla bu yolum güzel olsun🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹
Kubra001111 Babymom-s benimkine de 3 gün kaldı :( hiç belirtim yok 1 yıl 2 aydır acaba mi dedigim zaman olmadı hiç gebelik olmadı
Babymom-s Kubra001111 allah kimsenin kucağını boş bırakmasın vardır bir zamanı o zaman da hayırlısı ile en yakın zamandır
Dilaralemdar gulsahgunees12 Burayıı bilgilendir kesinnn🙏🏻🙏🏻 pozitif veya negatif hiç önemli değil, Rabbiim belirliyor zamanını ol diyince oluyor Allahım hayırlı zamanda nasip etsin aşkımm🌱🌱🌱❣️❣️
gulsahgunees12 Dilaralemdar merak etme canım benim yazıcam test yapınca sende çok dikkat et iyi bak kendine de bebişe de ❤️❤️❤️
Kubra001111 Dilaralemdar inşallah rabbim rast getirsin kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin cidden kolay süreç değil eşim daha güçlü bu konuda uzulse de bana belli etmemeye çalışıyo ben ağlayınca onun da gözleri doluyor rabbim hepimize bu duyguyu en kolay şekilde tattirsin
Dilaralemdar Kubra001111 Hiç kolay değil çok zor gerçekten🥹🥹 Amiinn aşkımm amiinn Allahım dualarımızı kabul etsiinn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍀🍀
Dilaralemdar Babymom-s Avrupa yakasında gaziosmanpaşa avrasya hastanesine gidiyorum kuzumm sen nerede baktırıyosun🙏🏻🙏🏻🥰
Rosegold Dilaralemdar canım benim hayırlı olsun 2 tane düşük olmuş ya bence doktora söyle düşük önleyici progestan veya kan sulandırıcı versin bebeğin tutunması için
Dilaralemdar Rosegold Evet evet aşkımm o yüzden erken davranıyorum söylücem bebeğim cumartesi randevu aldım bilgisi olsun nasıl ilerleyelim ne yapalım konuşucamm bakalım🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Amiin aşkımm inşallah sağlıklıdır benimledir Allah razı olsun birtanem🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Aycicegi_ Kubra001111 Benim de bat10 işten gelince test yaptım negatif hafif karın ağrım başladı adet olucam sanırım
Kubra001111 Aycicegi_ ben test yapmıyorum epeydir hayal kırıklığı ve o tek çizgiyi görmekten üzülüyorum
Aycicegi_ Kubra001111 Yok etkilenmiyorum desem de bende etkileniyorum en güzeli adet geçmesini beklemek ama beklemek zor geliyor
Sevdabrs Dilaralemdar ay cnmmm pozitifmisin cok guzel haber 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 saglikla zamaninda kucagina al insallah :))
Elf0241 Babymom-s canım benim ilk gebeliğimi 4 ile öğrendim adete 5 gün kala 3 gün sonra 55 e yükselmişti yani bence gebesin tebrik ederim🥹💗💗
Babymom-s Elf0241 doğru anladım demi adete beş gün kala değerin 3 tü 😊böyle okuyunca umut dolu oluyorum sonra aklıma hep olumsuz örnekler geliyor 🤨 inşallah artar pazartesi tekrar randevu aldım test için