Dilaralemdar Babymom-s 4.4 bebeğimm bana sanki yükselicekmiş gibi geldii hanii 0.12 filan değil ya ondan dedim bence 2 gün sonra tekrar ver aşkımm
Yumicupi Babymom-s daha yeni yükselişe geçmiş gibi sanki. Çoğunluk 1.20 0.100 gibi değerler çıkıyor 🤔 evdeki gebelik testleriyle koyulaşmayı takip edip 4 gün sonra falan tekrar versen netleşir ama var gibi 🤌
Dilaralemdar Babymom-s Amiinn aşkımmm yemin ederim kalbimm sizinlee hep beraber güzel haberler vereliim dualaeım sizinle sizde bana dua edin sağlıkla artsın gelsin miniğimm🥹🥹❤️❤️
Dilaralemdar Seydanuurr4 Dualarımm sizinleee, sizde bana dua edin inşallah sağlıklı evlatlar nasip eder canımıniçi🙏🏻🙏🏻😍😍
Alset Dilaralemdar bende belirtilerimden o kadar eminim ki midem kötü dün ateşim çıktı kasıklarım ağrıyo başım dönüyor gösümün ucları kaşınıyor ve arıyo kendimi hamile gibi hiss ediyorum
Babymom-s Dilaralemdar üzüldüm ya diloşum işim gereği her ay gebelik planlaması yapmam çok mantıklı olmuyor doğum izni bakımından 😓inşallah artar
Dilaralemdar Babymom-s Aşkım bence seninki yeni oluşuyor gibii banada öyle geldi normalde hiç 4.4 görmem yani 1.20 - 0.12 filan yaa ondan dedimm bence sen üzülme bebeğimm içimdeki ses öyle diyoor🥹🥹🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Babymom-s Yumicupi öyle mi dersin canım kafam karıştı şuan için negatif birde ilk çocuğumda bir hafta kala değerim 70 ti şuan referans aralığında olmadığı için negatif görünüyor
Babymom-s Yumicupi bir başlık açtım bunla ilgili bat a da az kaldı böyle bir değeri yükselen oldu mu merak ediyorum insan duymak okumak istiyor açıkcası 🙈
Yumicupi Babymom-s aynı insanda gebelikten gebeliğe bile fark ediyormuş hiç canını sıkma öncekinde yüksekti bunda neden değil diye her hamilelik her yavru farklı ve özel 🥰 yükselecektir yüzde doksan 🫶
Babymom-s Dilaralemdar inşallah canısı evet dediğin mantıklı ama bat a çok az kalmış olması düşündürdü. Bir başlık açtım böyle olup yükselen var mı en azından okuyup bir miktar içim rahatlar
Elf0241 Babymom-s canım benim ilk gebeliğimi 4 ile öğrendim adete 5 gün kala 3 gün sonra 55 e yükselmişti yani bence gebesin tebrik ederim🥹💗💗
Dilaralemdar Babymom-s İnşallah birtanemm canımıniçi dualarım seninlee, nerdeyse 1 aydıır burda beraber ovülasyonlar testler denedik birbirimize attık artık baya tanıştık dualarım benimle beraber sizinle de🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Babymom-s Dilaralemdar evet herseyimiz aynıydı senle 😍 değer 0 larda olmadığı için yükselebilir gibi yorum yapılmış canısı açtığım postta 🙏🏿