Kelebegimmm ilk hamileligumde 8 haftalik baslamisdi.5 yil aradan sonra 2ci hamileligim tahmini 5-6 haftalik sanirim simdiden basladi.asiri istahsizlik var.dun gece ve sabah azcik mide bulantisida hiss etdim.sadece meyve yemek istiyorum
Aleynaaal Ayazmom___ hamile olduğumu öğrenince hemen başladı 16 haftalık hamileyim 6 kilo verdim her yediğim geri geliyo, her şeyden tiksindim mide bulantısı ilacı fayda etmiyor bende. Canlanınca bebişin geçer diyolar inş geçecek diye bekliyorum
Ezel16 Ayazmom___ 5.5 ile 6 haftalık arası başladı halende devam ediyor 😶 Gece gündüz bulantı, herşeyden tiksinme, hiçbirşey yiyememe, kilo verme böyle gidiyor 🥺 Bu arada bulantı hapı kullanıyorum bana mısın demiyor.. Geçecek inşallah az daha sabır 🤲🏻
Daisyy000 Ayazmom___ 9ayda toplasanız 3kez mide bulantısı yaşamışımdır 😂Oğlum sağolsun annesini hamilelikte yormadı
Cicekcim Ayazmom___ 7 haftalıkken başladı sanırım doğum anında bile devam edecek. Hiç geçmedi benimkisi
Ars2223 Ayazmom___ 5 hafta 6-7-8 çok kötüydü 8 de doktorum ilaç yazdı biraz düzeldim Öncesinde hiçbir şey yiyemiyordum ayran gevrek besleniyordum mutfağa giremiyordum bile