Aybarssmom_ gel sen bak bende uyuyayım sütüm olsun deseydin ya da sende çok varsa al sen emzir deseydin 🙄 ne saçmalık ya abuk subuk konuşmalar🙄 geçen bende kendi çocuk doktorumuz yoktu kontrol günü başka bir doktora gittim bir de prof adam girdim içeri tuhaf tuhaf baktı ne için geldin dedi kontrol vardı dedim bakalım neden kontrol yazmış falan dedi neyse baktı etti sonra çocuğu tartıya koydu bu bebek kaç kilo doğdu dedi çok kilo almış çok yedirmissin falan dedi saçma bi tavırla ayda maksimum 1 kilo almalı daha 1 ay olmamış dedi bende dedim sütüm yetmiyor 30 ml ya çıkıyor ya çıkmıyor mama veriyorum dedim. Neymiş mama vermeyecekmişim sadece emzirecekmişim.sütûm yetmiyor diyorum olsun diyor.Ne yapmam lazım diyorum doğru düzgün cevap vermiyor çok kilo almış diyip duruyor moralimi çok bozdu sinir oldum çıktım kan verdim çocuğa beklmedim eve geldim öbür gün kendi doktoruna kontrole götürdüm çocuğu doktor gayet normal dedi dedik diğer doktor böyle böyle dedi hayır çok normal bebek bu diyet mi yapacak yeme diyemezsin yiyen bebeğe dedi. Ne kadar yedireyim dedim ne kadar istiyorsa o kadar yedir dedi. Adama kalsa çocuğumu aç bırakıcam zaten çığlık çığlığa emiyor 🤦🏻♀️ bazı doktorları anlamak da zor bi de adamın muayene ücreti daha pahalıydı içim acıdı verdiğim paraya