-ilknur-12 Bacılar 2. Gebeliğim , ilk oğlumda +30 kiloyla doğuma gitmiştim 😅😱😱 şuan 18+3 daha 1 gr bile kilo almadım ama karnım top gibi çıktı . Normal mi henüz kilo almamam
MadameNoire -ilknur-12 bende 20 de birden aldim ilk gebeligim 30 da durdum bebek alıyor ben de tık yok 🤣
Paronayanne -ilknur-12 sürekli doktorumu sıkıştırdığım bir konu yarın 24 hafta olacağız bende bu şekildeyim ve hatta başta 5 kilo verdim . Alıp napacaksın o senden alacağını alıyor dedi 😄
BabyAta -ilknur-12 bende 28deyim 2 3 kilo aldım o da ilk aylar kusmaktan kilo vermiştim onları geri aldım. Bebeğin kilosu iyiyse gayet normal 😊
1prensesannesi__ -ilknur-12 bende almadım kendimde kiloluyum ama kilo verdim daha almadım 87 de kaldım 17 olduk bizde kizima hamileyken aninda 4 kilo almistim 😂 doguma +20 ile gitmistim
-ilknur-12 Paronayanne ayyy kusmakardan bende 2-3 kilo kadar verdim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ilk hamileliğimde böyle değildi. Hepsi darklı gidiyor demek
MadameNoire -ilknur-12 doğumdan sonra kilo verme derdimiz olmaz işte 😀😀 bebelere gidiyor iste masAllah onlar için yiyoruz bi bakıma eşim bana ekmek yetistiremiyor vallah
-ilknur-12 1prensesannesi__ bu nedir bacım 😂 kurban olduğum Allah dedi siz birincide çektimiz 2. De sefa mı sürün 😂😂
Giiizem -ilknur-12 ben 5 kilo verdim norml daha sonra alrsın canım benm 3. Hamileliğim hepsinde böle oldu