Kızlar 29 Şubat’ı özellikle seçti kızım sanırım bu doğmayı tercih etti😃😃 çok şükür sağlıklıyiz ikimizde sabah 8.22 gibi suyum geldi ama öyle böyle değil birden bosalircasina yani hep derdim suyum gelse anlarmiyim diye anlıyor insaan sonra duşa girdim çıktım baktım yine aynı durduramiyosun korktum hemen gittim hastaneye gittiğimde sadece 2 cm açıklık var dediler 10 gibi yattım hastaneye sancımin gelmesini bekledikler o kadar korktum ki 2 cm ne kadar sürecek açılması diyorum kendi kendime sancım geldi evet ama çok şiddetli değildi ilerliyordu açıklık ama bana göre zaman durmuştu yani öyle böyle bagirtacak can yakacak sanci yoktu artık saaat böyle 15.00gibi falan beni sancılar tuttu ama yinede çok güzel karşıladım nefes kesinlikle çok önemli ve sürekli yürüdüm duş aldirdi ebeler falan ve 16.30 da bebeğim kucağımdaydi 1 buçuk saat sürdü aslında toplam herşey çok şaşırdım bol bol dua edin rabbim gerçekten yardım ediyor sonrası çok rahat oluyor çok şükür rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah 🥰