Yesimseen smykll1 denedim hepsini yediğim halde kusmam kesilmedi bende aynı mutfak kapısına adım atıyorum direk lavobaya bazen tuvaletimi yaparken geliyor aniden
smykll1 Yesimseen gerçekten çok zor dün serum yedim tansiyonum düşmüş açlıktan Allah sabır versin bi an önce atlatalım bu günleri
Meryoss Yesimseen bugün gecti diye mesaj attım akşam gene kustum yediğim herşey çıktı bi anda demekki ara ara gelicek gene ama azalıyor
Uydurbisey Yesimseen 8.5ay oldu günde 1tane kullanıyorum yine oluyor.Artik çok yoruldum ama son zamanları diye idare ediyorum
Uydurbisey Yesimseen evet zor ama son günler diye sabrediyordum.Bugunndoktorum gece 2tane iç dedi umarım geçer.
Ozlmcnn6 Yesimseen gece 2 prilam sabah 8 mg onzyd içerek çare buldum tek basına ilaç bende hiç işe yaramadı
NGold Yesimseen Yesimseen baş edilmiyo malesef bende her yolu denedim ilaç kullanmama rağmen 5ay kustum mide yanması cektim🥲
Sey-da Yesimseen ayy sorma 8. Haftadayim bende prilam kullanmama rağmen perişanım surekli bulanti haliyle geçiyor 24 saatim artı halsizlik sinir cok zorlaniyorum
Sudearsln @“celileturk”#p31 celileturk zofran ilk üç ay hamilelerde önerilmiyor çocuğun damak gelişiminde sıkıntı oluşuyormuş
celileturk Sudearsln ben ilk kızımda da kullandım Allah korudu elhamdülillah. O kadar ağırım ki ben maalesef başka türlü geçmiyor