cakebabe zeyneperdemir manuel alcaksanız mochiyi deneyebilirsiniz bende henüz kullanmadım ama ebebekte çalışıyordum geri dönüşleri iyiydi
Mucizem24 Deniz-Zeynep memnun musunuz ? Ciftlisini aldım az önce çok pahalı ya memnun kalmazsam ağlarım 🥹
ferideunal Mira_ll13 kesinlikle lansinohu öneriyorum başka marka düşünme bile bence çok güzel sağıyor güçlü çekmesine rağmen acıtmıyor çok çok memnunum
Sare09 Baby mom hands free elektrkli gögüs pompasını sipariş ettik bir hafta önce felan 400 lü fiyatlardaydı şimdi 800 olmuş bakalım daha gelmedi ama
Blueberry0 Sare09 bende onu kullanıyorum hem lansihoh elektrikli var hemde bu eller serbest olan var. Birse yurtdışından eller serbest aldım bi tane daha çift olsun diye. E bebektekine dikkat edin ama son ayarı fazla çekiyor göğsü . benim göğüs ucu su topladı bi gecede. kabuk bağladı yara. Sonra onu doktora danışarak kabuğu kazıdım. Kanallar tıkanmıştı yaradan dolayı. dikkat edin yüksek modda kullanmayın uzun süre yara yapıyor …
Sare09 Blueberry0 lansinoh yeterli gelmedi mi peki neden ondan da aldınız genellikle hangisini kullanıyorsunuz yeterli olur mu bu aldığım?
Blueberry0 Sare09 Lansinohu yeni doğum yaptıgımda almıştım. fazla sütüm vardı çünkü sağmam gerekiyordu. O yüzden en çok önerilen olarak onu aldım. Eller serbest özellikli giyilebilir pompa olduğunu bilmiyordum. Araştırınca buldum almak istedim. Çünkü priz başında oturamıyorum bebeğe tek baktığım için durmuyor. sağım yapamıyordum. O yüzden aldım.. Bana göre çekimi iyi gelmedi. Son ayarında kullanınca da pompayı göğüs ucumu mahvetti. Bir kaç gün sağamadım hatta kanadı. O yüzden en yüksek ayarda kullanmayın sizde. Lansinoh kısa sürede daha hızlı çekiyor. bu öyle değil maalesef. İdarelik kullanıyorum. Yurtdışından başka giyilebilir sipariş ettim KISSBOBO markasına ait. İkisini de aynı anda takıp rahatça sağmak adına… Elektrikli lansinohu evde eşim varken sağıyorum. Bebeğe o bakıyor. Ama tekken bu ebebekten aldığımı kullanıyorum… Çok fazla beklenti içine girmeyin bence
Mkblgrlyn Mira_ll13 daha yeni lansinoh sipariş verdim. ilk gebelik de mamajo aldım 15 gün zor kullandım. bakalım bu nasıl olacak
Mstfmom Valla ben wee baby kullandım çok memnun kalmıştım şarjlı olması da çok iyiydi lansinohda o yok diye biliyorum görümcem kullanırken powerle geziyordu hep.
canss_96 Mira_ll13 benim ilk 1-2 defa o şekilde sonrasında süt arttırıcı damla ve süt arttıran bi kür uyguladım çay şeklinde ona hala devam ediyorum şuan da günde ortalama 600-700ml süt çıkıyor 3-4-5 saat aralıklarıyla sağıyorum arada emziriyorumda hergün olmasada 2-3 güne birde buzluğa en azından 200-230ml süt koyuyorum ne olur olma diye istersen çayın tarifini verebilirim ben çok etkisini gördüm tahin pekmez yiyorum mutlaka kahvaltıda bide tahinli kurabiye var onu yapıyorum evde bir sürü tuşa basıyorum yani süt artsın diye ama şükür geliyor maşallah 🧿
Ebrulii3434 Mira_ll13 ben Kiwi markasının aldım çok memnunum.. iyi ki milyarlar verip başka bir marka almamışım
biryildiz42 Mira_ll13 lansinoh kullandım güzel güzel olmasına ama şarj ve power gerekli piyasa da uygun fiyatlı çok güzel başka ürünler de var ben acele ile aniden aldım araştırma yapsaydım almazdım
Egenin_annesi Mira_ll13 mochi kullandım ilk dönem şuan manuel makine kullanıyorum zaten direk geliyor artık
Peyda İlkinde medela swing tekli kullanmıştım, çok iyi idi. Şimdi de pratik olsun diye baby mom giyilebilir göğüs pompası aldım çift olarak. Piyasaya göre en hesaplısı bu idi. Bakalım daha kullanmadım ama çekim gücü fena değil gibi.