Aysunh Kızlar geçmeyen bir bacak ağrım var kalçamdan başlayıp bacak arama dogru sizde de oluyor mu topar yürüyorum ihtiyaçlarımı zor yapıyorum böyle olan var mı aranızda ve sizce dogum erken belirtisi mi
Buk3535 Aysunh aynı belirtiler vardı 34. Haftamda doktorum magnezyum ve kalsiyum verdi. Geçti şikayetlerim
GulUmut Aysunh dun aynisini yasiyordum, kipirdayamiyordum resmen 🤦🏻♀️ Doktorum magnezyum ve voltaren krem onerdi , kalcamda cox dehset agrilar oluyor benimde , surekli dinlenmem gerekiyor
Mrry Aysunh bendede var ama rahme doğru benim bana vermedi ilaç normal dedi doktor bende umutlanıyodum kanala giriryo diye değilmiş meğer😶
Umutdeniz Aysunh doğurana kadrda dewam edecek 38 oldum bacak aram çok agrıyo ve çok baskı var bebek aşagı indiği için sanırım kanala giriyo artk
Aysunh Bana da normal diyorlar doguma kadar geçmez diyorlar topal yürüyorum içim sıkılıyor morelim bozuluyor
Aysunh Umutdeniz benimde öyle bacak arama vuruyor kalçamdan başlayıp çevremdekiler diyor bacak ağrısı çekenin dogumu kolay oluyordiye