srnkckdlgc İç çamaşırımı degistirmeme ragmen yine hafif ıslanmis geceleri surekli tuvalete cikiyorum zaten acaba suyum mu sızıyor anlamadim
Humeyra_87 srnkckdlgc doktora git bence bende oyle sandım sabahı gittim suyum kalmamiş acil ameliyat dedi 37+0 da doğum yaptım sezeryan
170420 srnkckdlgc bnmde oğlumda öyleydi tuvaletten çıkmadan tuvalet ihtiyacım geliyordu sürekli ıslaktı suyu azalmış çocuğun hemen doğuma aldılar tabi 39daydim ama ihmal etme
Busetasm srnkckdlgc srnkckdlgc merhaba bence ihmal etmeyin yarın acil gidin aynı sizin gibiydim bi gün önceden sürekli ıslanıyordu ertesi gün sabah muaynede doktora söyledim hemen baktı kesem yırtılmış suyum azalıyormuş hemen hastahaneye yatırdı 36 haftalıktım ilk gün hiç ayağa kalkmadan yattım ikinci günün akşamjna acil sezeryana aldındım
Mucizemses Benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu akıntı sanmıştım ama iç çamaşırımı değiştirdikçe ıslanıyordu meğer üstten kesem delinmiş o sızıyormuş 39 haftalık olmuştuk, sonrada suyum geldi zaten
srnkckdlgc Mucizemses evet iç camasirimi degistirmeme rağmen ıslanmış anlamadim bende yarindan sonra doktor kontrolum var bakalim
srnkckdlgc Humeyra_87 yarından sonra kontrolum var her hafta gidiyorum suyun gayet iyi dedi doktorum en son dogum zamanim da yaklastigi icin belki sizinti olabilir dedim
170420 Öyle kontrole gitmiştim ultrasonda çıkmıştı suyunun azaldığı riske atmadular doğum yaptım suni sancı ile
izobellaaa-_- İlk hamileliğim de bende sen hibi sandım meğersem suyum bitmiş sezaryen oldum 40 hafta da doğurdum işte