yeni-annelik Hanımlar benim ayın 9 unda kadın doğum randevum var ikili tarama testi istemişti sonuç ne zaman çıkıyor gün içinde çıkıyor mu çıkmıyorsa sonucu 9 una denk getirmem için ne zaman gitmem gerekir
Srfe01 yeni-annelik bir hafta içinde çıkıyor bı sorun olursa kendileri arıyorlar yoksa sorun aramiyolar sen arıyorsun burda öyle özel hastane
littlechick yeni-annelik Kan sonucu için 1 haftada cıkar dediler fakat benim 4. Günde çıktı özel hastanede yaptırdım bende. Cuma sabah yaptırdım salı sabah çıktı
yeni-annelik Nazlicn o zaman ben yarın gidip yaptırayım bilmiyordum erken mi gitmem gerekiyor bunun için belirli bir saati var mı doktorumun bana verdiği kağıtta saat yazmıyor
Nazlicn yeni-annelik randevu alıp gidiyorsun 2 li tarama yaptırcsm diyosun zaten haftana bakıyorlar ultrason a bakıyorlar hemen o an kan alma bölümünden veriyosun kanı
yeni-annelik Srfe01 doktorum bana 13 ile 14. Haftalarda yapıldığını söyledi ama ben 12+4 haftalığım şu an yinede ikili tarama testini yaptırabiliyor muyum
yeni-annelik Nazlicn 12+4 haftalığım bugün yada yarın gitsem yaptırabilir miyim hangi haftalarda yapılıyor boşuna gitmeyeyim diye soruyorum
yeni-annelik Bu ikisini istemiş doktorum hem ikili tarama hemde NT Ölçümü USG ne oluyor ilk gebeliğim bilmediğim için soruyorum
Nazlicn yeni-annelik NT gemetik hastalıkşsra bakmak için değer bulgusu diye biliyorum dön sendromu trizomy gibi rahatsızlıklara bakmak adına
Nazlicn yeni-annelik özel hastane ise böyle istemiş olabilirler aynı şey aslında ama 2 li tarama da ensa kalınlığı mm sini vermiyor direk tanı koyuyor risk az orta yüksek diye ama NT ense kalınlığını vs ölçüyor gerçi ultrason da da ölçüyorlar ama para için olabilir
Nazlicn yeni-annelik ben 2 li tarama için kan vermeden zaten muayene oldum ve ense kalınlığınz vs bakıldı normal bilgiler verildi sonra kan verdim
yeni-annelik Nazlicn anladım ikisinden birini yaptırsam olmuyor mu illa ikisinide yaptırmak zorunda mıyım peki para için her şeyi yapıyorlar 🤦🏼♀️