Sudenaz0105 sinem60 evet ben yaptırdım hatta dün çıktı benimki net yani sadece tek bir vaka biliyorum yanlış Cinsiyet çıkmış onda da bilgisayar ile şık işaretlerken işci hatasından dolayısıyla yoksa 99,9% net ♥️
littlechick sinem60 Evet bizim belli oldu testi yaptırdığım yer doktoruma bildirmiş cinsiyeti. Doktorumda bana söyledi
sinem60 Cilginanne2bebeli68 evet kuzum ikili üçlü tarama yerine yaptırılıyor güvenirligi daha çok yanılma payı çok çok düşük
Gzmdrdn En iyisi durumun varsa bu testi yaptırmak bizde yaptırdık 2 li tarama sonucundan sonra çok şükür iyi çıktı 🙏🏻
littlechick sinem60 cuma günü kan verdim 5 iş günü çıkar dediler perşembe sabah çıktı yani 4 iş gününde çıkmış oldu. Siz nereye yaptırtınız
Sudenaz0105 sinem60 erkek canım iki kızdan sonra hala uyanır uyanmaz gün içinde akşam yatmadan test sonucuna bakıyorum yanlış okumuş olabilirmiyim diye 🥹♥️♥️
Mesen İlk defa duydum kan tahlili mi veriyorsunuz test tam ne zaman yapıyor devlet yapıyor mu ya da özel mı biraz detaylı anlatirmisiniz