niloyaaai 38+2 haftalık olduk uygulamaya göre son 12 🥹 Normal doğum kısmetse ama ne yalancı sancı var ne başka bişey beklemedeyiz🫠 bizim kız gelmek istemiyor gibi🥲
iremm00 niloyaaai yaa maşallah bizimki çıkmak için fırsat kolluyor adeta benim hissiyatim çok beklemeyecegi yönünde
Flowers123 niloyaaai benimde 38+3 kanala kafası yerleşmiş hatta haftalar oldu yerleşeli ama doğmuyoo 🤦🏻♀️😅 haftadan beri sancılarım var her ağrı da heh diyom işte bu sefer doğacak diyip dakika falan tutuyorum ama gelen giden yok😄 Kızım 40+6 da doğmuştu bu ikinci gebeliğim sanırım bebiş ablası gibi 41 e kadar duracak Benim de isteğim ramazan girmeden doğurmak yani herkes oruçlu olacak zor olacak gibi sanki ama şimdi falan doğsa ramazan gelene kadar toparlarız
Faide2147 iremm00 37+3 bizede 18 gün kaldı normal doğum olacak inşallah Hangi gün gelmek isterse küçük miniğim🤗
Faide2147 anonim94 bende hep böyleyim bi an önce geçsede doğursak ya hep yalancı sancı da diyorum işte şimdi sancıdır bakıyorum geçiyor😐
anonim94 Mhrbn1ylm Faide2147 yalanci sancilarim o kadar cok ki belim kasiklarim sirtim mahvoluyorum artik ama benimkiler surekli olan sancilar hic gecmiyo sanki haftalardir bu şekildeyim ve bu daha yipratici ozel hayatimi etkiliyor
FatSon9993 iremm00 16 gün kaldı diye gösteriyor uygulama ama normal doğum beklediğimiz için ne zaman gelir bilmiyoruz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
iremm00 MadameNoire bende sezeryan olacağım ama benim şimdiden çok ağrım vsr içimden birses bizim kızın çok beklemicwni söylüyor hayırlısı
Mhrbn1ylm @anonim94 günlerimiz aynı ve aynı şeyleri hissediyoruz. 3 cm açıklık var sancı hissediyorum ama nstde asla sancı görünmüyor 🥺
anonim94 Mhrbn1ylm acikligin ilerlerse suni sanciyla doğum yapabilirsin. Benim o da yok maalesef 😁 sag salim alin kucaginiza♥️
MadameNoire iremm00 kızlar 38 de geliyormuş genelde hastanede çok duydum sağlıkla sihhatle gelsin de.. vakti ne zman ise Allah o zman gonderir😊🤭
niloyaaai iremm00 hareketlerine baktığımda bazen banada öyle oluyor ama henüz bi ilerleme yok🥹 salı günü kontrolüm var bakalım o zaman ne diycek doktorumuz🫠
fayting Denizanasi_ doğduğu zamandaki gökyüzünün haritası işte burcu yükseleni ay burcu evlerine felan baktım 😀Koç burcu olacak zaten en azından yükseleni ve ay burcuyla dengelemek istiyorum 😀
Denizanasi_ fayting 4 nisan benim doğum allah izin verirse . 3 nisanla aynı mı acaba gökyüzü haritası
Gulsah_09 iremm00 35+3 çarşamba kontrolüm var ilk gebeligim isteğe göre sezeryan olucam insallah gün verir her gün bebegimi gördugumu hayal.ediyorum.cok heycanliyim her seyi hazir ev temizligi de tamam bir tek kizim kaldı ❤️