fayting iremm00 biz de 35. Haftadayız❤️ Nisan 3-4 gibi doğurmak istiyorum ama doktorum 39+5 olduğu için izin vermeyecek gibi 🥲
mihraveannesii iremm00 36+6 olduk sancılar şeker aşırı zorlanıyorum, çokta heyecanlıyım, ama doktorum 39+6ya gün verdi😏🤷♀️tabi bebeğim beklemeyecek gibi ama hayırlısı bakalım
iremm00 Ceylankocak geçmiyor vallahi çok heyecanlıyım ve korkuyorum sjsjsj ilk dogumum sezeryan olacağım
anonim94 38+5 le artik gelsin istiyorum agrilarim fazlalasti psikolojik olarak iyi degilim surekli yalanci sancilarim var 🥺
Faide2147 anonim94 bende hep böyleyim bi an önce geçsede doğursak ya hep yalancı sancı da diyorum işte şimdi sancıdır bakıyorum geçiyor😐
denizedogru Alan_Yeliz aa ben de 38haftaluk oldum 6 sında çarşamba sezeryana gircem. Sağlıkla kucağımza alalım inşallah🍀🧿🥰
Tatunya Alan_Yeliz benim de Salı günü 🥹 5 martta. Çok heyecanlıyım ya😄 Şimdiden kutlarım. Sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah.
Brcnyk Bize de cumartesi gun verir heralde 35+2 olucaz sezeryan olacak Daha hic bir seyim hazir degil
Ozlem-200 iremm00 36+6 yız haftaya cuma kontrolümüz var 2 hafta sonra alırız dedi 38. Haftaya gün verecek sanırım bakalım hayırlısı inşallah heyecan dorukta ogluşla kavuşmaya sayılı günler kaldı 🥰
Humeyra_87 iremm00 ben 11 martfaydı tahmini doğum 16 şubatta doğurdum☺️ Burda 39 haftalık olduk devam edıyor uygulama🤣
2cucukannesi iremm00 bennnnnnnn ❤️❤️♥️♥️ haftaya 37 olcaz dogumda orucun başı gibi.gorunuyor ALLAH İzin verirse saglikla gelsin cok sabırsızlaniyorum cinsiyetini gostermedi merakla bekliyoruz 🙈😍😍😍😍