ikiprensesannesi27 Normal doğumda güzel ilgilenebilecek bi doktor arıyorum normal doğum zaten zor doktorunda ilgili olması hastayı rahatlatmaya gerekiyor
Adensmom8 ikiprensesannesi27 bu söylediklerinizin hepsi Sezen Buko kesinlikle ben sezaryen doğum yapacağım için ve ilk doğumundan memnun kaldığım için başka dr gidiyorum ama emşn olun eğer normal düşünseydim tek seçeneğim Sezen hoca olurdu 🥰
Kubrakar272727 ikiprensesannesi27 liw hospital gonca Göksu bulgan çok güzel bir doktor ikizlerimi normal doğum yaptım o derece yani kesisiz dikkisiz 🧿 şuan yine hamileyim gonca hanım a gidiyorum
Lavin___ Kubrakar272727 ayy benim doktorum henüz sadece 2 kez gittim ama ben de normal doğum istiyorum sesi konuşması çok sakin kibar inşallah dediğiniz gibi doğumumda kolaylık sağlar 🥹🙏🏻🙏🏻
ikiprensesannesi27 Kubrakar272727 çok teşekkür ederim 😍doktorla konusunca indirim yapar mı acaba zaten 20 bini gözden çıkardım doğumum temmuzda o zamana kadar yükselir gibi geliyor
Kubrakar272727 Ebrar_1227 liw hospital cnm sezeryan farkı vardır bence ben normal doğum yaptığım için normal doğumu sordum. Sezeryan deseydiniz bı onuda sorardım canım
Zeyna27 ikiprensesannesi27 bende o hastane Talha hocaya gidiyorum 22 bin dedi sezeryan doğuma 2022 de kızımı da orada doğum yaptım 5.500 dü ne kadar artmış siz düşünün
ikiprensesannesi27 Kubrakar272727 sizin sigortaniz var mı ona rağmen mi doğum öyle birde kontrol kaç gün içinde olması gerekiyor
Kubrakar272727 ikiprensesannesi27 canım ben şuan 7+4 günlük hamileyim kalp atışı için iki kere gittim 1 ay sonraya çağırdı tekrar aylık konturol oluyor ☺️ bide eşim işveren bağkur kendi sigortamizi kendimiz yatıyoruz
ikiprensesannesi27 Zeyna27 evet maalesef her hastane arttı en uygunu 14 bin diyor şu anda ama dikise yatkın olmayan doktor arıyorum özellikle onun için doktorum belli değil daha😪
ikiprensesannesi27 Zeyna27 Zeyna27 dr elif kuşcu Aytekin var ncrde o normal doğuma 14 15 arası diyor ama memnuniyet yazan çok olmadığı için kararsız kaldim