Morcivert061 Kizlar dilimde uyandigimdan beri kirmizi kucuk kan toplamis gibi noktalar var ve dilimin ucu catladi cok aciyo basina gelen varmi neden olur yada ne yapablirim 😑
bulutunannesi33 Morcivert061 acaba hamılelıkte olablırmı yoksa sıcak bsıeymı yedın cnku aynısı bende oldu bır hafta öldüm dılımden
Kubracls Morcivert061 bende de oldu canım kırmızı kırmızı kabardı yarıldı bir haftada zor geçti hamilelik sürecinde olabiliyormuş diye okumuştum
Minikdunyam Morcivert061 bi yerde yemek yerken tiksinmiş olabilir misin bazen ondan da çıkıyor birde dışarda fln yedin mi temiz olmayan yerlerde de yediysen çıkar
Morcivert061 bulutunannesi33 sicak hic bisey yemedim zaten yatarkende hic bisey yoktu bu uyandigimda oldu anlamadm bende cnm
bulutunannesi33 Morcivert061 benmde ucu ve ucunun ustlerı catlamıs gbydı bole ay yanıyodu sızlıyodu hır haftada gectı
Morcivert061 Minikdunyam bi bilsem cnm yemedim disardanda ama cozemedm daha bana noldugunu. İnternette hamilelik stresi dio suan kendime en yakin onu buldum😊
Minikdunyam Morcivert061 çok geçmiş olsun karbonatlı su ile gargara yap sabah akşam ben kulak burun bogaz doktoru ile çalıştım öyle hastlar geliyordu ve sürekli bu şekilde tavsiyeler verirdi