Reina mavikalpvemavikalp yok ben burda kaç tane travmatik doğum okudum. Sizin ki istisna olmuş:) çünkü devlette normal doğum işkence gibi ne yazıkki
mavikalpvemavikalp Reina haklısınız tavırlarından dolayı her türlü işkenceyi yapıyorlar ama burası çok şükür öyle değil
Zynpnii Syda01 28 haftalık hamileyim ben şans eseri tanıdım ben Erkan hocayı işini çok severek yapıyor içime daha çok sindi o yüzden organ taramasını da orda yaptırdım ben sen
Syda01 Zynpnii ben ilk çocuğum da da sezer hanima gitmiştim o yuzden ona gittim 19+2 haftalığım henuz detayli organ taramasi yaptırmadım mete sucuya ya da cuneyt evrukeye gideceğim erkan bey yapıyor mu detayli organ taramasini
Zynpnii Syda01 ben zaten pek memnun kalmadım o doktordan hiç konuşmadı bilgi vermedi ultrason resmi bile vermemişti
Klaray Perinatolog prof dr 74.5 doğum ücreti 🥲 mecbur olmasam normal doktora gidip tamamlayıcı sağlık sigortamdan bedavaya doğuracaktım ne güzel hipertansiyon pıhtı riski vs derken battık valla bi de erken doğum riski eklendi üstüne kombo yapıyorum 😂