Sibelpmksz Fatos0503 çok iyiymiş bende oraya gidecektim ama bebek yoğun bakımı yok diye tercih etmedim
Drysvrucr Afyon park hayat hastanesi doktorum Prof olduğu için vajinal doğum 18 bin. Diğer doktorlar 16 bin
Aysegullgkts Merhabalar ankarada yaşıyorum. Ozel sincan koru hastanesinden 28 bin doğum paketi aldım. Sezaryan normal doğum farketmiyor herşey içinde. Nerelre sorduysam fiyatlar bu sekildeydi cogu yerde🤍
Mevlude_Sahin Masym34 Geçen ay Medipolde 22 bin zorunlu sezaryan 4 bin spinale 26 bin verdim. Normal doğum 18 bindi, ilk doğumumu 2022 de yaptım aynı hastane de 5 bindi 2 yılda bu kadar yükselmesi şaka gibi
Masym34 Mevlude_Sahin valla artık şoklar içerisinde kalıyoruz yani nedir ki bu kadar yükseliyor o kadar pahalı olacak ne yapıyorlar ki sanki 🫣
Alparslan18 Masym34 bende aralık ayında Altunizade Acıbadem de doğum yaptım sezeryan 60 bindi gerçekten ciddi rakamlar
glsahbaydemir Fatos0503 ben Ertuğrul beye gidiyorum. Güncel doğum fiyatı mı hiç doğum fiyatlarını sormadım.
Melos9 Masym34 lüleburgaz derman hastanesi 22.500 normal 25.000 sezaryen doğuma diyor nisan gibi doğum bakalım 🤷🏼♀️