Tubi2929 Merhaba kızlar ben Medical park Ankara’da takipli gebeyim de mart sonunda detaylı ultrason randevum var detaylının fiyatını biliyor musunuz ben orda sormayı unuttum bilen varsa cevap verirseniz çok sevinirim
maviiiss Tubi2929 doğum paketiniz varsa indirimli oluyor Ben 2 ay önce 4800 falan yaptırdım heralde 4 Bin küsürdü ams tam hatırlamıyorum
Kevo00 Merhaba ben de Batıkent medical park doğum paketim var ancak tamamını karşılamadığı için etlik şehir hastanesinden randevu aldım ücretsiz bakıyorlar düşünürseniz bilginiz olsun
Tubi2929 Kevo00 hamileliğinizde daha önce gittiniz mi devlet hastanesine hiç gitmeden dosya açılmıyor belli bi haftadan sonra bakmıyorlar diye biliyorum da doğruysa yani emin değilim de
Tubi2929 Gkygz demek ki bende o fiyata yaptırırım uygunmuş yine dört bine göre teşekkür ederim cevabınız için :)
Kevo00 Tubi2929 hiç bilgim yok ancak ben ilk randevu alıp gittim normal muayeneye ordaki doktora detaylı ultrason çektirmek istediğimi belirttim ultrason bölümüne yönlendirdi 20. Haftaya randevu verdiler