Aysima_19 Davnes erkekler biraz çekingen olabilirler özellikle ilk emzirme aşamasında yardımcı olacak biri olabilir çekingen derken bebeği tutarken zarar veririm korkusuyla çekingen olabilirler tecrübeli biri yanınızda olabilir benim görüşüm
Hayat31 Eşim gelip bayilmasin diye annemle kayınvalidemde gelecek 😂hatta babama dedim sende gel eşime bakarsın 😂
izobellaaa-_- Davnes annem ve eşim ile ilk doğumum da kaynanam annem ileydim şimdi kaynanam ben diğer çocuğa bakarım sende eşin ile annen ile kalırsın dedi böyle olacak zaten diğer oğlum da küçük oluyo 19 aylık olacak 🥲
Ebrusqa2 Bende uzaktayım. Annem tansiyon seker hastası kaynanam engelli görümce hamile kız kardeşim hamile bi kısım var ve eşimle gidecez bakalım Allah yardımcımız olur inşallah dua edin bize
aslhnkrts9 Davnes ben özelde olacaksa sadece eşimle gitmek istiyorum devlet olacaksa da arkadaşımın annesi var onunla birlikte gidicez Kızlar eşleri yönlendirince çokta güzel yardım edebiliyorlar Benim annem hem hasta hem uzakta kaynanam da çok panik 🫨