dlb97 Kizlar hicbir belirtim yok cocuk kalici herhalde ama midem felaket durumda sabah aksam kusuyorum hicbir sey ise yaramiyo. Midem icin ne yapabilirim?
Cicekkiz20 dlb97 39+0 benimde bikac gündür mide bulantım var sapsari şu çıkıyor afedersiniz bugün nstye bağlandım hiç samci yok keyfi yerinde hanfendinin doktorum gelmezse haftaya Perşembe yatış yapalım biz başlatalım dedi inşallah gelir o günden önce
dlb97 Cicekkiz20 bizim kiz da oyle ya keyfi yerinde iceride yasamaya yeminli 😂 kizlar erken dogar derlerdi birde . Benim doktorum da 1 hafta daha bekle diyo ama benim hic sabrim kalmadi ne yapicam bilemiyorum
Cicekkiz20 dlb97 evet kizlar 10 gün kadar erken gelir diyorlar ama nafile bende artık çok agirlastim yürümekte yatmakta çok zorlanıyorum gelmezse artık oersembe gidip yatış yapcaz inşallah o güne kalmaz bı yandan suni sancı korkutuyorda beni
dlb97 Cicekkiz20 valla doktorum 1 hafta daha bekleyelim dedi sonra sanciyla dedi ama ben suni sanciyla dogum yapmayi dusunmuyorum eger 6 marta kadar gelmezse 8 martta sezaryen olucam
Cicekkiz20 dlb97 bende suni sancı dan korkuyorum ama burda bazı okuduklarim auni sanci alipda kolaylıkla doğum yapanlar var o yüzden bı denemek istiyorum bakalım inşallah denemye gerek kalmadan gelir
Cicekkiz20 dlb97 inşallah 35 den beri hurma ananas yiyorum her gün yürüyus yapıyorum ama demekki gelmek istemeyince gelmiyor Allah yardımcımız olsun bı sancida kurtarsın tez vakitte ikimizide tüm bekleyenleri de inşallah