Emine- 30 haftalığız kızlar ara ara adet sancım gibi sancı oluyor ya hani böyle üşütürsünüz ya aynı öyle sizdeyse oluyor mu lütfen yorum yapın 😨😨😨
Ozge1008 Emine- oluyo canım iki üç günde bir. Peki sende vajina da bıçak saplanıyomuş gibi sancı oluyo mu?
Guness90 Emine- bende 30 haftalığım bu şekilde sancı oluyordu doktoruma söyledim ertesi gün gittim nst de sancı çıktı 🙄 şimdi istirahat ediyorum Cumartesi tekrar nst bakalım artık hayırlısı sizide muhtemelen nst yollar doktorunuz
Emine- Ozge1008 yok kuzum onu daha yaşamadım ama ara ara bu yazdığımı yaşıyorum doktor progestan kullan yarın kontrole gel yazdı
Bhr075 Ozge1008 aynisi bendede oluyor cano hem sancı hemde bıçak saplanıyor gibi oluyor bazen yürürken oluyor dışarda olduğum yerde kalakalıyorum 🙈
Emine- Nagos 15 gün önce kontrolde başı yukardaydı kuzu yazdım biraz önce Progestan al dedi kontrole gel dedi
TugceArslan Emine- Ben yalancı sancı diye düşündüğüm için ciddiye almadım hem zaten öyle uzun da sürmedi. Senin ağrın uzun mu sürdü ki?
Emine- Guness90 gittim kuzu pozisyon değişmiş baş yukarda aşagıdan ayakla vurdukça sana sancı yapıyor dedi
Emine- Deletedmom328 yukarı durduğu için vurunca sancı oluyor Ozge1008 benimkinde ayakla vurdugundandan sancı yapıyormuş
Emine- SibelAltunkArslan benimki uzun sürüyordu işte kuzu o da bebeğin başı yukarıdaymış o sana sancı yapıyor dedi
Emine- TugceArslan doktora gittim bebek başı yukarda olduğu için sancı yapıyor dedi pozisyonu değişmiş