Pinaargunes Kızlar burnunuzu hımkırır gibi yapinca peceteye kucuk kan geliyor mu hamilelikte olur diyolar burun damarları catlarmis vs Başına gelen oldu mu ? Herzaman olmuyo bu arada arada bi hımkırınca nokta seklinde geliyor.
KuzeyinAnnesi10 Pinaargunes aşırı kanama oluyordu bende çok normal korkmayın havluyla tuttuğum oluyordu 😂😂😂
Pinaargunes KuzeyinAnnesi10 eyvah eyvah fena bi durum 😂 ben peceteye nokta kadar gelince geriliyorum allah korusun ins bidaha yaşamayiz🙏😍
ELA22 Yaklaşık 8.9. Haftalarında mide bulantilarim artmasıyla ve grip olduktan sonra hem burundan hem balgamda olark hafif hafif hep kan geldi simdi 20. Haftalık hala burnumu temizleyici hafif hafif hep geliyor
Pinaargunes ELA22 demekki normal ya benim iki kez geldi bende şuan 20+4 üm demekki devamli olabilir çok teşekkür ederiiim bilginiz için😍😍🌸
Hazalnur244 Pinaargunes benim ağzımdan geldi ve tansiyonumun çıktığını farkettik burundan da bu sebeple gelebilirmiş
Pinaargunes Hazalnur244 benimde tansiyon aklima gelmişti baktim tansiyonum normal cikiyo ama gebelikte sanirsam damarlar genisliyo muymuş burunda catliyomuş oyuzden gelirmiş çok geçmiş olsun size de 🙏
curlysister Pinaargunes neredeyse hamileliğimin başından beri yaşıyorum progesteron hem burun tıkanıklığı hem de arada burun kanaması yapabiliyormuş çok olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum 🙏🏼
Boncukk123 Pinaargunes evet canım beyine kan akışı fazla gittiği için oluyormuş bana da oldu defalarca küçük kan seklınde de degıl